Barcelona

La Sala Beckett podrà quedar-se a Gràcia fins al juliol de 2014

Aquest és l'acord al qual s'ha arribat, després que la sala ha signat un nou contracte d'arrendament amb l'empresa propietària del local, situat al carrer Alegre de Dalt. Els dos signants mantenien, fins al mes de juny passat, un litigi sobre el contracte d'arrendament de l'espai, que va acabar amb una sentència del Tribunal Suprem a favor de la propietat.

RedaccióActualitzat

La Sala Beckett seguirà en actiu com a espai d'exhibició teatral al barri barceloní de Gràcia. El teatre s'assegura la permanència, de moment, fins al dia 31 de juliol, després d'arribar a un acord amb l'empresa propietària del local, Nuñez i Navarro.

La Sala Beckett va portar a judici l'empresa propietària del local que tenen arrendat, al carrer Alegre de Dalt, perquè argumentava que tenien dret a una pròrroga del contracte per temps indefinit. El maig d'aquest any el Tribunal Suprem es va pronunciar a favor de Núñez i Navarro,

Miguel Andrés, l'advocat de la constructora, ha explicat en declaracions a Catalunya Informació que s'ha arribat a aquesta pròrroga, "pel que representa la Sala Beckett en la societat catalana i per la bona predisposició d'ambdues parts." Així mateix, Toni Casares, director de la sala, ha explicat que aquest nou contracte els permet "treballar amb una mica més de calma" tot i que saben que el trasllat serà definitivament a Poblenou, i ha afegit que de moment "hem guanyat uns mesos."

La futura seu del Poblenou ja acull, actualment, les oficines i les activitats de cursos i formació, que gestiona la Fundació Sala Beckett/ Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Durant aquests mesos, una temporada sencera, la sala Beckett oferirà diferents espectacles com "Consell familiar", de Cristina Clemente, amb direcció de Jordi Casanovas; "Pulmons", de Duncan Macmillan, amb direcció de Marilia Samper, o "La realidad", de Denis Despeyroux, amb traducció de Carme Camacho. 
 

Anar al contingut