Barcelona

La Sala Beckett aposta per la taquilla inversa amb l'obra "Pulmons", de Duncan Macmillan

L'obra "Pulmons" tracta sobre els dubtes d'una parella a l'hora de tenir un fill. La novetat d'aquest espectacle és que el públic decideix el preu al final de la funció mitjançant la taquilla inversa. Tot i això, els costos del muntatge es poden consultar al hall del teatre.

RedaccióActualitzat

Els actors Pau Roca i Carlota Olcina són els protagonistes de l'obra que s'estrena avui a la Sala Beckett de Barcelona, "Pulmons". Es tracta d'una tragicomèdia sobre els dubtes d'una parella a l'hora d'ampliar la família, obra de l'autor britànic Duncan Macmillan.

Segons la directora del muntatge, Marilia Samper, l'obra reflecteix una generació marcada per la incertesa i la por davant la decisió de tenir un fill i afegeix que "per a nosaltres qualsevol decisió important que pugui canviar les nostres vides suposa un tsunami".

La novetat d'aquest espectacle és que es paga mitjançant la taquilla inversa, és a dir, el públic decideix el preu al final de la funció. Però per decidir-lo, al hall del teatre es poden consultar els costos del muntatge. Aquesta és una iniciativa de la productora Sixto Paz.

Anar al contingut