La Sagrada Família ha estat l'escenari d'un altre concert que s'ha celebrat aquest 26 de juliol del 2017. Pla general. (Horitzontal)
La Sagrada Família ha estat l'escenari d'un altre concert que s'ha celebrat aquest 26 de juliol del 2017. Pla general. (Horitzontal)

La Sagrada Família serà l'escenari del concert especial del Simposi Mundial de Música Coral el 26 de juliol

Actualitzat

ACN Barcelona.-La Sagrada Família acollirà el pròxim dimecres, 26 de juliol, el concert especial del Simposi Mundial de Música Coral. El temple serà l'escenari d'un concert únic i mundial de música sacra protagonitzat per una vintena de cors catalans i mig miler de cantaires. Les formacions han preparat un repertori conjunt de música sacra catalana, des del cant gregorià fins a l'actualitat. En el transcurs del concert s'estrenaran dues peces dels compositors catalans Raimon Romaní i Bernat Vivancos.

El concert, que començarà a les 9 del vespre a la Basílica, estarà protagonitzat per una selecció de 26 cors catalans que aplegaran uns 560 cantaires de diferents punts de la geografia catalana. També s'ha convidat al Coro de Jóvenes de Madrid. La capital catalana és, gràcies al Simposi, la capital mundial del cant coral amb un esdeveniment de referència a nivell internacional que mobilitzarà unes 2.500 persones vingudes dels cinc continents. El Simposi, un esdeveniment únic i mundial El Simposi Mundial de Música Coral és un esdeveniment únic i de referència a nivell internacional que enguany arriba a l'onzena edició amb els 24 millors cors del món. Sota el lema 'Els colors de la pau', el simposi és punt de trobada de cors, músics, directors, compositors, cantaires i amants de la música coral dels cinc continents. Se celebra a partir de divendres i fins el proper 29 de juliol. L'organització és a càrrec de l'International Federation for Choral Music (IFMC) conjuntament amb la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC). És el festival més important del món de música coral i esdevé un aparador del cant coral més actual i de les noves tendències, que compta amb la participació dels millors directors a nivell internacional. És un esdeveniment jove i renovador que ofereix una alta qualitat artística.

Anar al contingut