La Sagrada Família, en una imatge d'arxiu (Reuters)
La Sagrada Família, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Tòquio

La Sagrada Família, la tercera destinació preferida dels japonesos

El Palau de la Música Catalana se situa en el lloc número 29 de la llista, l'Alhambra de Granada, al sisè, i la Mesquita de Còrdova, al 45è

RedaccióActualitzat

Els japonesos han escollit la Sagrada Família de Barcelona com a tercera destinació preferida del món, segons el rànquing de TripAdvisor en què també hi apareix el Palau de la Música Catalana. D'aquesta manera, el temple de Gaudí es col·loca per darrera d'Angkor Wat (Cambodja) i l'Antelope Canyon (als Estats Units), però baixa una posició respecte a l'any passat.

El Palau de la Música Catalana se situa al lloc número 29 de la llista. A Andalusia, l'Alhambra de Granada puja fins a la sisena posició i millora considerablement respecte a la posició 21 de l'any anterior, i la Mesquita de Còrdova se situa en la posició 45. Per contra, surten de la llista la Casa Batlló i el Museu del Prado, de Madrid.

Dels 50 llocs que apareixen al rànquing, 29 són a Europa, però el país que en té més són els Estats Units, amb 11. El Machu-Picchu, que era a la tercera posició, baixa fins a la novena.

La llista, que es publica per setena vegada, es basa en la puntuació mitjana que han atorgat els usuaris japonesos de TripAdvisor sobre els llocs d'interès a l'estranger entre l'octubre del 2015 i el setembre del 2016.

Anar al contingut