Retencions a la Ronda de Dalt durant el cap de setmana passat
Retencions a la Ronda de Dalt durant el cap de setmana passat
Barcelona

La Ronda de Dalt torna a tallar dos carrils per les obres de pavimentació

L'actuació de manteniment de la via obligarà a tancar els accessos 10, 11, 12 i 13

RedaccióActualitzat

Segon cap de setmana d'obres de manteniment a la Ronda de Dalt de Barcelona. Les feines comencen el dissabte 8 d'agost a les 15.00 i s'allargaran fins a les 9 del matí del diumenge.

Les obres de pavimentació continuen entre la sortida 10 de la B-20 i la incorporació 13 de la C-32, sentit Llobregat, entre els termes de Barcelona i l'Hospitalet. Per aquest motiu, els accessos 10, 11, 12 i 13 estaran tancats i només quedarà obert el carril ràpid en direcció al Llobregat.

El cap de setmana passat hi va haver problemes per les obres. Es van formar retencions de 5 quilòmetres en sentit sud a l'altura de Vallvidrera i Sant Gervasi durant el dissabte a la nit i gran part del diumenge. Aquest cop, però, les restriccions duren menys hores.

A banda de la conservació i rehabilitació del ferm, aquests treballs inclouen altres actuacions, com la vigilància i l'ajuda a la vialitat, la neteja viària, les senyalitzacions vertical i horitzontal, el clavegueram, les plantacions, les instal·lacions, l'enllumenat i l'energia elèctrica.
 

 

Anar al contingut