Els efectes de les riuades sobre la passarel·la a l'Onyar
Els efectes de les riuades sobre la passarel·la a l'Onyar
Girona

La riuada destrossa un pas sobre l'Onyar: esperat 40 anys, no ha durat ni 4 mesos

Els veïns de la zona fa quaranta anys que reclamaven un accés ràpid sobre l'Onyar fins a l'altra banda de la ciutat, i només els ha durat tres mesos

RedaccióActualitzat

La força de l'aigua per les pluges dels últims dies s'ha emportat el pas per accedir al passadís de formigó que s'ha construït per unir les dues riberes del riu Onyar al sector est de Girona.
 

 

El pont, que va costar més de 40.000 euros, ha quedat intacte. Però ha fet de tap per tota la brutícia i els materials que arrossegava la força de l'aigua. El resultat és que l'aigua ha buscat rutes alternatives i ha destrossat una de les vores del riu. L'aigua s'ha emportat arbres i ha obert un gran esvoranc de gairebé 8 metres de diàmetre que impossibilitat accedir del camí fins el passadís.
 

 

Feia 40 anys que els veïns demanaven la construcció de la passarel·la sobre el riu per no haver de fer una gran volta. El mes d'octubre, finalment, l'Ajuntament va atendre les seves demandes i els va construir un pas de formigó, però la riuada ja l'ha fet malbé. Només ha durat tres mesos. Ara esperen que s'acceleri la construcció d'un pont definitiu.

Anar al contingut