La sèrie té mig milió d'espectadors de mitjana.
La sèrie té mig milió d'espectadors de mitjana.
Sant Joan Despí

"La Riera" tindrà cinquena temporada

Els personatges han anat creixent dia a dia, gràcies a la feina d'uns actors excel·lents i el treball coordinat dels directors i guionistes. TV3 ha decidit que "La Riera" i el mig milió d'espectadors que té es mereixien una nova temporada, que començarà a partir del setembre.

RedaccióActualitzat
El gener del 2010 arrencava "La Riera", una aposta per renovar les sobretaules de TV3 amb un producte tècnicament molt més ambiciós que les sèries que la van precedir. Des del començament, els espectadors es van sentir atrets per aquesta família que caminava cap a la desintegració; per la vida entre fogons i el sol del Maresme. I tres anys i mig més tard, han canviat moltes coses, però dues es mantenen inalterables: la capacitat de lluita dels protagonistes i la fidelitat dels prop de mig milió d'espectadors que de mitjana la segueixen.

"La Riera" tindrà un final de temporada espectacular, però no serà definitiu. Els personatges han anat creixent dia a dia, gràcies a la feina d'uns actors excel·lents i el treball coordinat dels directors i guionistes. Tots plegats han fet evolucionar situacions i trames fins al punt on són ara, amb un clar futur al davant, i TV3 ha decidit que "La Riera" i els gairebé mig milió d'espectadors que té de mitjana es mereixien una nova temporada, la cinquena, que començarà a partir del setembre.
Anar al contingut