Sincronitzada

La RFEN demana que la polèmica amb Tarrés es resolgui en l'esfera privada

Aquest migdia s'ha consumat la renovació de l'equip tècnic de sincronitzada, encapçalat per Esther Jaumà, seleccionadora nacional, i Gemma Mengual, assessora artística. Mentrestant, la polèmica sobre la carta de quinze antigues nedadores criticant els mètodes de l'època Tarrés ha sortit a la taula. Fernando Carpena, president de la RFEN, ha explicat que "la millor forma de tancar" tots els assumptes que han envoltat la sortida de Tarrés de l'equip s'han de resoldre en l'àmbit privat.

Actualitzat
Aquest migdia s'ha consumat la renovació de l'equip tècnic de sincronitzada, encapçalat per Esther Jaumà, seleccionadora nacional, i Gemma Mengual, assessora artística. Mentrestant, la polèmica sobre la carta de quinze antigues nedadores criticant els mètodes de l'època Tarrés ha sortit a la taula. Fernando Carpena, president de la RFEN ha explicat que "la millor forma de tancar" tots els assumptes que han envoltat la sortida de Tarrés de l'equip s'han de resoldre en l'àmbit privat.

Carpena es referia a la denúncia realitzada per un grup de quinze exnedadores de l'equip espanyol en contra dels mètodes de Tarrés. "Per respecte a les persones que la signen, la millor forma de tancar aquests assumptes és que els implicats ho resolguin entre ells. La Federació està al marge", ha comentat.

L'exnedadora Gemma Mengual, principal estrella de l'equip espanyol amb Tarrés i que formarà part de la direcció artística en la nova composició, s'ha desmarcat de la polèmica generada per la carta de les quinze esportistes. "No puc parlar de l'experiència de les altres, només de la meva. Sempre he tingut una bona relació professional i personal amb Anna Tarrés. Això no té a veure amb la meva història. Ni he vist ni ho he escoltat (el que es relata)", ha dit Mengual, qui encara no ha parlat amb Tarrés sobre tot aquest assumpte.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut