Madrid

La reina demanda una empresa de contactes per utilitzar la seva imatge com a publicitat

La reina Sofia ha posat una demanda contra l'empresa de contactes Ashley Madison per fer servir la seva imatge. En l'anunci es veu una imatge de la monarca espanyola abraçant un home sota el text: "Ja no has de passar la nit sola".

RedaccióActualitzat
La casa reial ha demanat una empresa de contactes i aventures amoroses que va utilitzar la seva cara en una campanya publicitària.

Segons ha confirmat la casa del rei a l'agència EFE, la reina Sofia ha posat una demanda a través d'un advocat particular contra la companyia canadenca Ashley Madison per atemptar contra el seu honor i dignitat en un anunci.

En la campanya, es pot veure un fotomuntatge amb la cara de la reina sobre el cos d'una noia que abraça un home. A sobre, hi ha un text que diu: "Ja no has de passar la nit sola".

L'anunci va aparèixer el febrer a la revista "El Jueves". Llavors, l'organització Autocontrol, creada per controlar l'ètica en la publicitat, va dictaminar que l'anunci era perjudicial per l'honor i dignitat de la reina i havia de ser retirat.

L'empresa, però, ha tornat a fer servir l'anunci a "El diari de l'infidel", una publicació que han repartit per Madrid.

Una més a la llista

L'empresa Ashley Madison es caracteritza per campanyes agressives que, sovint, traspassen la ratlla de l'honor.

La reina Sofia no ha estat la seva única víctima. En un altre anunci s'hi ha pogut veure el rei Joan Carles, el Príncep Carles i Bill Clinton i la companyia preguntava que tenien aquestes "reialeses" en comú. El cartell es va penjar al centre de Madrid, però va durar poques hores penjat, perquè l'ajuntament va obligar a retirar-lo.

A França, les víctimes han estat presidents: François Hollande, Nicolas Sarkozy, Jacques Chirac i fins i tot François Mitterrand, ja mort. 

Ashley Madison és una web que facilita contactes per tenir una aventura i promet discreció.
Anar al contingut