La Reial venç l'Olympiacos amb un gol de penal de Kovacevic i el Dépor empata amb l'AEK

La Reial Societat ha debutat a la Lliga de Campions amb una victòria per la mínima contra Olympiacos grec. Els donostriarres han fet un bon partit i han trobat la recompensa en el minut 35 de la segona part. Kovacevic de penal ha fet aixecar Anoeta amb l'únic gol del partit. Èxit total doncs, de l'equip de Sant Sebastià que jugava el primer partit de la seva història a la Champions.

Menys sort ha tingut el Deportivo de la Corunya al camp de l'AEK d'Atenes. Els gallecs es van avançar al marcador amb un gol matiner de Walter Pandiani, que ha aprofitat un córner per superar de cap el porter rival. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans i quan els gallecs ja assaborien els tres punts Tsartas, exjugador del Sevilla, va igualar l'encontre a quatre minuts pel final. La resta de resultats dels partits que s'han jugat en la primera jornada de la Lliga de Campions són aquests: Bayern 2-1 Celtic, Lyon 1-0 Anderlecht, Arsenal 0-3 Inter, Dynamo Kyiv 2-0 Lokomotiv de Moscou, PSV 1-2 Mònaco i, Juventus 2-1 Galatasaray.