La Reial Societat i l'Athletic de Bilbao golegen en l'últim partit de l'any

La golejada de la jornada l'ha protagonitzada la Reial Societat a Màlaga (1-5), la setena derrota en els darrers vuit partits. Dos gols de l'uruguaià Chengue Morales han servit a l'Osasuna per superar i ensorrar una mica més el cuer Numància. Tot i que s'ha avançat amb un gol de Pacheco al quart d'hora de partit, l'Albacete ha tornat a evidenciar que té problemes per marcar gols i ha empatat a dos amb el Vila-real. El Getafe només ha necessitat la primera part per superar un fluix Racing. Riki ha marcat els dos gols dels madrilenys. L'Athletic de Bilbao ha guanyat 4-0 al Mallorca.

Athletic de Bilbao, 4-Mallorca, 0 Fins ara Yeste només havia marcat contra el Barça i contra el Mallorca ha marcat el seu segon gol del campionat en el minut 5, i amb el cap, circumstància que ha sorprès el jugador mateix de l'Athletic. Només 4 minuts després Ezkerro ha fet el 2-0 aprofitant l'errada en el marcatge de Marcos. En el minut 75 l'Ahtletic ha construït el gol més bonic del partit, obra de Gurpegi. Ezkerro i Etxeberria han combinat amb molta qualitat abans que Gurpegi enviés la pilota al fons de la xarxa de Moyà. Unes mans de Poli dins l'àrea han estat castigades amb penal i li han costat la segona targeta groga al jugador del Mallorca. Yeste no ha fallat des dels onze metres i ha firmat el 4-0 en el millor partit de l'Athletic de la temporada. Deportivo, 2-Saragossa, 3 De bon començament el Saragossa ha deixat clar que arribava a Riazor amb la intenció de lluitar pels tres punts. En el minut 34 l'equip aragonès ha obert el marcador després de fer una jugada de pissarra que ha culminat amb una vaselina Cani. Als tres minuts de la represa Pablo Amo de cap ha empatat a un. Dos minuts després els gallecs s'han avançat amb una pilota passada de Valeron que Luque ha col·locat per entre les cames del porter del Saragossa. Tot seguit una falta picada per Savio ha permès al defensa Milito empatar a 2. El gol de la victoria del Saragossa ha arribat després d'una centrada de Cani que ha sabut culminar molt bé Villa. La tercera derrota a domicili situa Javier Irureta en la corda fluixa, mentre el Saragossa s'ha estrenat fora de la Romareda. Albacete, 2-Vila-real 2 L'Albacete i el Vila-real han empatat a dos un partit que tots dos equips han sabut remuntar. Pacheco en el minut 15 ha marcat el primer gol del partit. Forlan, abans del descans ha marcat el seu sisè gol a la Lliga i ha empatat pel Vila-real. I només tres minuts més tard, Guayre ha avançat els de la Plana. L'Albacete ha hagut de patir per aconseguir l'empat que ha arribat en el minut 84 amb una nova diana de l'exjugador de l'Espanyol Pacheco. Màlaga, 1-Reial Societat, 5 La Reial Soceitat ha golejat el Màlaga a domicili. El primer gol ha arribat en el minut 12 de partit i ha estat obra de Kovacevic. Valcarce ha empatat abans del descans, en el minut 41. La segona part ha estat per l'equip basc. Altre cop Kovacevic ha avançat la Reial Societat i nou minuts després Labaka ha fet el 3-1. Nihat ha estat l'autor dels dos últims gols de la Reial. El primer d'ells al minut 70 i al 82 ha aconseguit el cinquè i definitiu. Getafe, 2-Racing, 0 Els dos gols de Riki en la primera part han estat suficients perquè el Getafe acabés l'any sument els tres punts. El primer ha estat matiner, en el minut 5 de partit. El segon i definitiu l'ha marcat en el minut 32. Osasuna, 2-Numància, 0 El mateix resultat hi ha hagut a El Sadar. L'Osasuna ha guanyat per 2-0 el Numància que acaba l'anya sense guanyar cap partit fora de casa aquesta temporada. Els dos gols de l'Osasuna han estat obre de Morales que amb aquests ja en porta set aquesta campanya.