Primera Divisió

La Reial Societat cau golejada a Anoeta davant del Betis (0-4)

El Deportivo ha trencat la mala ratxa de resultats i ha guanyat el Màlaga (1-0), mentre que l'Osasuna s'ha desfet del Celta (3-2). L'equip de Javier Irureta n'ha tingut prou amb un gol de Joan Capdevila per endur-se els tres punts, tot i que el seu joc no ha estat res extraordinari. La victòria d'Osasuna deixa l'entrenador del Celta, Miguel Ángel Lotina, en una situació compromesa a la zona baixa de la taula. En idèntica situació que l'equip gallec es troba la Reial Societat després de la contundent derrota a casa contra el Betis.

Reial Societat, 0 - Betis, 4 Nit negra de l'equip basc, que ha vist com els bètics, a quals costa molt fer gols, els n'han fet quatre. La recent renovació de Denoueix no ha servit d'estímul per als donostiarres, que en el minut 15 ja perdien per 0-2, amb gols de Capi i Joaquín. En la segona part, Juanito i una altra vegada Joaquín han establert el resultat definitiu. Ja amb 0-4 en el marcador, l'àrbitre ha expulsat Aranburu per doble amonestació. Deportivo, 1 - Màlaga, 0 Un cop de cap de Capdevila aprofitant una centrada de Luque i una mala sortida de Calatayud han significat l'únic gol del partit. Els gallecs han estat molt ben frenats pels andalusos, però l'equip de Juande Ramos no ha tingut prou poder ofensiu per igualar el gol dels gallecs. Osasuna, 3 - Celta, 2 La segona victòria consecutiva dels navarresos permet a l'equip de Javier Aguirre assegurar-se la quarta posició de la Lliga, passi el que passi en la jornada de diumenge. Dols gols de l'australià Aloisi i un de Bakayoko han fet estèrils el gol de José Ignacio i el que ha fet Catanho ja en temps afegit.