La Reial s'imposa per 1-2 al Galatasaray i el Dépor guanya per 2-0 el PSV holandès

En una nova jornada de la màxima competició europea, la Lliga de Campions, el Deportivo s'ha imposat al PSV holandès per 2-0, tots dos gols a pilota parada. El primer, obra de Sergio, en un llançament de falta en el minut 20, i el segon, obra del jugador en ratxa, Pandiani, que ha transformat un penal en el minut 51. Per la seva banda, la Reial Societat ha guanyat el Galatasaray turc per 1-2, gràcies a un gol matiner de Kovacevic, que ha aprofitat una gran jugada de Nihat, i a un gol oportú de Xabi Alonso en el minut 72. L'equip basc és líder del seu grup, empatat amb el Juventus.

Resultats de la jornada: GRUP A: Anderlecht, 1 - Bayern, 1 Celtic, 2 - Lió, 0 GRUP B: Internazionale, 2 - Dinamo Kíev, 1 Lokomotiv, 0 - Arsenal, 0 GRUP C: Mònaco, 4 - AEK, 0 Deportivo, 2 - PSV, 0 GRUP D: Olympiacos, 1 - Juventus, 2 Galatasaray, 1 - Reial Societat, 2 La segona jornada d'aquesta Lliga de Campions es completarà amb els partits corresponents als quatre grups restants. El Reial Madrid, sense Beckham, lesionat, jugarà al camp del Porto, mentre que el Celta rebrà a Balaídos el Milan, l'actual campió d'Europa i equip on juga l'exbarcelonista Rivaldo.