Sant Llorenç des Cardassar

La recerca del nen desaparegut pels aiguats a Mallorca s'estén fins al mar

Aquest matí s'ha trobat la motxilla del menor de 6 anys al sud de s'Illot

RedaccióActualitzat

La recerca del cos del nen desaparegut dimarts per la riuada a Sant Llorenç des Cardassar s'ha ampliat al mar, a la zona de la desembocadura del torrent de ses Planes, a la cala Morlanda.

Embarcacions de la Unitat Militar d'Emergències, de la Guàrdia Civil i de Salvament Marítim rastregen l'àrea marítima al sud de s'Illot fins a set milles a mar obert.

Un particular troba la motxilla del nen

Aquest matí s'ha trobat una motxilla a cala Morlanda, al sud de s'Illot, on s'està buscant el nen desaparegut des de dimarts 9 d'octubre a la zona del Llevant de Mallorca.

Segons han explicat els responsables de l'operatiu, ha estat un particular qui ha trobat la motxilla i l'ha lliurat a efectius dels GEAS que estaven investigant en la zona a la recerca de pistes del nen.

 

El menor de 6 anys viatjava amb la seva mare i la seva germana de 8 en un cotxe des de Manacor fins a Capdepera quan els va sorprendre la pluja. Es van desviar a Sant Llorenç des Cardassar per la intensitat de les precipitacions i a l'entrada d'aquesta població es van veure sorpresos per una gran riuada que venia de la part alta del poble.

La dona va poder treure els dos menors del vehicle i la força de l'aigua els va arrossegar a tots tres.

La nena la va rescatar amb vida un ciutadà alemany que circulava en bicicleta pel carrer. El cos de la mare el van trobar l'endemà a un quilòmetre de distància i el nen continua desaparegut.

En les feines de recerca de l'últim desaparegut per la riuada de Sant Llorenç des Cardassar participen fins a 200 efectius de salvament. Hi ha 400 voluntaris que fan tasques de neteja de les restes de la riuada a Sant Llorenç i a altres nuclis afectats com s'Illot, Son Carrió i Canyamel.

Anar al contingut