Una pantalla amb el càlcul de retencions de l'IRPF
El secretari d'Estat ha afegit que en la rebaixa de l'IRPF del juliol s'hi inclouen no només les rendes salarials sinó també les procedents de l'estalvi
Madrid

La rebaixa de l'IRPF s'aplicarà a través d'una única tarifa de gener a desembre d'aquest any

A partir de la setmana que ve, l'Agència Tributària ja disposarà de l'aplicació informàtica amb la nova taula de retencions salarials

RedaccióActualitzat

Una setmana després que el president espanyol, Mariano Rajoy, avancés la rebaixa de l'IRPF prevista per a l'1 de gener del 2016 a aquest mes de juliol, el secretari d'Estat d'Hisenda, Miguel Ferré, n'ha donat més detalls. La rebaixa es farà a través d'una única tarifa que, amb caràcter transitori, tindrà efectes de gener a desembre del 2015. La nova tarifa substituirà la que va entrar en vigor aquest any amb la rebaixa aprovada per al 2015.

El secretari d'Estat ha afegit que en la rebaixa de l'IRPF de juliol s'hi inclouen no només les rendes salarials sinó també les procedents de l'estalvi.

Ferré també ha explicat que, a partir de la setmana que ve, l'Agència Tributària ja disposarà de l'aplicació informàtica amb la nova taula de retencions salarials.

Les empreses que no arribin a incloure les noves retencions a la nòmina de juliol, però, podran regularitzar la seva situació en la nòmina d'agost.

Anar al contingut