Vallès Oriental, Catalunya

La queixa del lector: "Màrqueting agressiu de Jazztel a Santa Eulàlia de Ronçana"

Els veïns del municipi de Santa Eulàlia de Ronçana fa uns tres dies que estan molestos cada vegada que sona el telèfon, a causa de l'allau de trucades que l'empresa de telefonia Jazztel està adreçant des del seu departament comercial cap a les llars d'aquest poble.

Actualitzat
Un dels veïns d'aquesta tranquil·la localitat del Vallès Oriental, d'uns 7.000 habitants, ens ha fet arribar la queixa al 3cat24 per donar a conèixer aquesta acció de màrqueting agressiu. Aquest veí ens diu que "s'han donat casos de veïns que han rebut fins a 10 trucades el mateix dia. Tot i demanar no rebre més trucades, aquestes continuen i en alguns casos els agents comercials, fins i tot, es mostren verbalment agressius si no vols escoltar o refuses la seva proposta".

Però, després de les continuades trucades d'alguns operadors a les mateixes llars, un dels operadors ha explicat que l'empresa ha enviat tots els telèfons de Santa Eulàlia de Ronçana als call centers d'Espanya i Amèrica del Sud.


_______________________________________________________________________________________________________

Tens alguna queixa semblant i vols que ens en fem ressò? Registra't a El meu 3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir altres queixes, denúncies i reivindicacions que hem rebut:




NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut