Catalunya

La queixa del lector: "L'Escola la Maquinista, 3 anys en barracons"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai: envia'ns les teves queixes a Elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
La presidenta de l'AMPA de La Maquinista s'ha posat en contacte amb el 3cat24 per denunciar la situació que viu aquesta escola del districte de Sant Andreu, a Barcelona: 

"Som una escola que ja fa tres anys que està en barracons. El nostre problema no és si es construeix o no l'edifici definitiu, sinó que encara, després de tres anys, estem en el punt de no saber ni on es construirà l'escola. Tot això, a més de suposar un neguit i cansament de les famílies ja partícips de l'escola, està suposant també un problema a l'hora de la matriculació de noves famílies. Cada dia truquen per saber si ja tenim notícies. El passat dia 17 de gener vam fer una assemblea general de l'Ampa, i van venir el gerent i el tècnic de l'Ajuntament i es van comprometre a estudiar noves alternatives, concretament construir l'escola al Parc de la Maquinista. A data d'avui no en tenim notícies. Hem entrat per registre una carta a la regidora per demanar respostes i després de l'advertència que si no ens reunia per informar-nos ens presentaríem al proper plenari (1/3/11) hem aconseguit una reunió pel 18 de març, dos mesos després de l'assemblea. Les famílies no volem esperar més..."

Per a més informació, visiteu la web de l'AMPA la Maquinista clicant aquí.


Coneixes cap persona relacionada amb aquesta notícia? N'ets un dels afectats? Tens alguna experiència similar i vols denunciar-la?

Deixa un comentari i digues-hi la teva!

______________________________________________________________________________

Tens alguna queixa semblant i vols que ens en fem ressò? Registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

A les notícies relacionades pots consultar altres queixes que hem rebut.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut