Catalunya

La queixa del lector: "Cessament d'emissions de TV3 al País Valencià"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai: envia'ns les teves queixes a Elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
Entre dues-centes i tres-centes persones s'han trobat aquesta setmana a la plaça Espanya de la ciutat d'Alcoi per denunciar la fi de les emissions de TV3 a tot el País Valencià. I és que la notícia de l'apagada televisiva unilateral que ha aplicat el govern valencià a tot el territori no ha parat de tenir conseqüències entre els ciutadans d'arreu dels Països Catalans.

Els usuaris d'El meu 3cat24 també han fet sentir la seva veu en aquesta protesta. Enric Sempere, d'Alcoi, ens ha explicat algunes de les conseqüències negatives que està patint pel cessament d'emissions. "Jo estudio català i ara en veuré perjudicat el meu aprenentatge: TV3 és l'únic canal que utilitza la llengua catalana a tota la seva programació", ha lamentat.

Sempere ha explicat que abans de l'apagada televisiva únicament veia els espais informatius de TV3 perquè la resta de canals "expliquen les notícies des d'un punt de vista molt partidista", i ha denunciat que ara tampoc tenen accés als partits de futbol del canal Esport3. Sempere ha explicat que també acostumava a enviar imatges per a la secció "El temps" del "Telenotícies" de TV3 i ha denunciat que als ciutadans del País Valencià se'ls ha denegat de manera unilateral aquesta oportunitat.





Coneixes cap persone afectada per aquesta notícia? N'ets un dels afectats? Tens alguna experiència similar i vols denunciar-la?

Deixa un comentari i digues-hi la teva!

______________________________________________________________________________

Tens alguna queixa semblant i vols que ens en fem ressò? Registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir altres denúncies que hem rebut:

  · Salvem l'estació de Sant Feliu de Llobregat
  · L'escassa recollida de brossa a l'Estartit
  · L'Ajuntament de Cabrils tira a terra un aqüeducte catalogat
  · Una estació meteorològica en un lloc de tradició centenària
  · La indefensió dels ciutadans
  · Quina és la solució perquè les companyies de telefonia mòbil ens donin de baixa?
  · La missió de donar-se de baixa de Movistar
  · Situació precària de les oficines dels serveis educatius
  · Un altre macrohotel al Raval
  · Desnonament sorpresa d'una guarderia
  · Obstacles a la Diagonal
  · Pineda de Gavà Mar
  · Pedrada al Poble Sec
  · L'olor estranya de l'aigua
  · Les tarifes del metro
  · Problemes al CEIP Bac de Roda
  . El govern bloqueja l'ampliació de l'escola Trama de Sabadell
  . Degradació de la Plaça Reial
  . Expropiacions no notificades




NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut