Imatge de la sala del Palau de Justícia on se celebra el judici del 9-N
Imatge de la sala del Palau de Justícia on se celebra el judici del 9-N
Barcelona

La prova pericial certifica que la web del 9-N va tenir activitat fins al 10 de novembre

Els pèrits de la Guàrdia Civil diuen que es van introduir dades a la web Participa2014 després de la prohibició del Tribunal Constitucional

RedaccióActualitzat

Després dels testimonis aportats pels voluntaris, aquest dijous el judici oral pel 9-N ha continuat amb la prova pericial aportada per la Guàrdia Civil. És una prova demanada per la fiscalia, que vol demostrar que la pàgina web del 9-N va tenir activitat després de la prohibició del Tribunal Constitucional del 4 de novembre del 2014.

Han comparegut dos guàrdies civils que, a preguntes del fiscal, han assegurat que a la web de l'organització participa2014, encara ara activa, s'hi van fer modificacions els dies 4, 7, 9 i 10 de novembre. Segons els agents, que han comparegut sense fer-se pública la seva identitat, aquestes modificacions van implicar la introducció de dades.

Preguntats pels advocats de la defensa, però, els agents han dit que no podien certificar si els arxius que han analitzat, que els van arribar de mans de la fiscalia fa poc més d'un any, el gener del 2016, poden haver estat modificats anteriorment. Els pèrits han assegurat que la informació amb què han treballat era incompleta i això els ha dificultat l'anàlisi. També han assegurat que la web es podia replicar sense gaires problemes.

NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut