La prohibició dels toros i els incendis, entre les més vistes de la setmana
La prohibició dels toros i els incendis, entre les més vistes de la setmana
Barcelona

La prohibició dels toros i els incendis de Viladecans i Tarragona, entre les més vistes de la setmana

El "no" als toros de Catalunya i els incendis declarats a Viladecans i Tarragona han estat les notícies que han despertat més interès aquesta setmana entre els lectors del 3cat24. La milionària sanció imposada a Ferrari per l'avançament d'Alonso a Massa, la tragèdia del festival de música electrònica Loveparade i el carregador de mòbils únic que es comercialitzarà a Europa a partir del 2010, completen el rànquing de les més vistes.

Actualitzat
Dues notícies relacionades amb la prohibició de les corrides de toros a Catalunya a partir del 2012, encapçalen el rànquing de les notícies més vistes al portal en els últims set dies. El primer lloc és per la decisió dels col·lectius protaurins i del Partit Popular de presentar una iniciativa legislativa al Congrés, a Madrid, per protegir la "fiesta" i frenar el veto del Parlament.

Precisament els defensors de les corrides també són els protagonistes de la segona notícia que ha despertat més interès entre els nostres lectors. Segons el col·lectiu Plataforma per a la Promoció i Difusió de la Festa dels Toros, l'abolició dels toros a Catalunya costarà 57 euros a cada català, una despesa que haurà d'afrontar la Generalitat i que sumarà entre 300 i 500 milions d'euros.

A banda de la polèmica generada al voltant de les corrides de toros, el podi es completa amb dues notícies gens esperançadores en aquesta època de l'any. Els incendis d'aquesta setmana a Viladecans i a Tarragona. El primer, que segons els bombers va ser provocat, va obligar a desallotjar de forma preventiva una trentena de veïns d'una urbanització propera a Sant Boi de Llobertat i els treballadors d'un polígon industrial de Sant Climent. El balanç final, unes 45 hectàrees de vegetació cremades.

El segon foc, declarat a Tarragona, al costat de l'AP-7, va obligar fins i tot a activar l'alerta de l'Infocat. Finalment, l'incendi va poder ser controlar però ha deixat prop d'un centenar d'hectàrees calcinades.

La tragèdia del festival de música electrònica Loveparade celebrat al municipi de Duisburg, a Alemanya, que va deixar 21 víctimes mortals, entre elles dues estudiants catalanes, completa el podi. Una allau humana provocada, segons les primeres hipòtesis, per la manca d'espai al recinte on se celebrava la festa, s'apunten com a principals causes de l'incident.

En el rànquing de les més vistes també hi ha lloc per una notícia esportiva i una de tecnològica. Aquesta setmana completen la llista la multa a Ferrari després de l'avançament d'Alonso a Massa i la sortida al mercat del carregador de mòbils universal a partir del 2011.

Podeu repassar el rànquing de les notícies més vistes dia a dia en aquesta cronologia:




Anar al contingut