Un operador de borsa envoltat de pantalles d'ordinador
La prima baixa i l'Ibex-35 puja
Madrid

La prima de risc, a 325 punts, està molt a prop del mínim interanual

Notícies esperançadores dels mercats, que mantenen la treva amb Espanya. Després de les fortes baixades dels últims dies, la prima de risc s'ha mantingut estable avui al voltant dels 325 punts, molt lluny dels 627 que es van registrar a l'estiu enmig dels dubtes sobre el rescat del sector bancari espanyol.

RedaccióActualitzat
Després de les fortes baixades dels últims dies, la prima de risc, que mesura el diferencial entre el deute espanyol i l'alemany, s'ha mantingut estable avui al voltant dels 325 punts, molt lluny dels 627 punts que es van registrar a l'estiu enmig dels dubtes sobre el rescat del sector bancari espanyol.

Ara, aquest indicador se situa a nivells de març, i molt a prop del mínim interanual, que estava per sota dels 300 punts.

Vista la caiguda de la prima de risc, la Comissió Europea ha llançat un missatge esperançador ja que, segons el vicepresident de la Comissió Europea, Olli Rehn, Brussel·les podria atorgar una nova pròrroga per corregir el dèficit a l'estat espanyol.

Per la seva banda, els inversors espanyols acullen amb optimisme aquestes notícies i al parquet de Madrid s'imposen les ordres de compra. El selectiu Ibex-35 apunta uns guanys de més de mig punt i sobrepassa els 8.670 punts.

Anar al contingut