Platja de Pineda de Mar
Platja de Pineda de Mar
Pineda de Mar

La presència de quatre tintoreres obliga a tancar al bany unes hores les platges de Pineda de Mar

Bandera groga per fort onatge a les platges de Pineda de Mar, on ahir es van veure quatre exemplars de tintoreres

RedaccióActualitzat

Permès el bany, amb precaució, a les quatre platges de Pineda de Mar on ahir es va prohibir entrar a l'aigua després que es detectés la presència de quatre exemplars de tintoreres. Aquest matí, tècnics de Protecció Civil han revisat les aigües i han descartat que els taurons encara estiguessin prop de la costa. 

A les platges de Pineda oneja la bandera groga aquest matí a causa del fort onatge que hi ha a la zona. 

La presència d'aquests taurons va fer tancar aquest dijous a la tarda les quatre platges d'aquesta localitat del Maresme per precaució. Aquest matí, Protecció Civil ha fet una comprovació i ha descartat la presència dels taurons. Les platges s'han tornat a obrir als banyistes, després que en les últimes hores no s'han tornat a veure les tintoreres, segons la Policia Local.

No hi ha notícia que les tintoreres hagin ferit cap banyista, però la Policia Local de Pineda de Mar va prohibir el bany a tota la costa del municipi per previsió. A totes les platges de Pineda hi onejava la bandera vermella fins aquest matí.

Diumenge 28 de juny, una quarantena de banyistes van patir urticària lleu després de banyar-se a la platja de Blanes. La causa de les picors i les irritacions a la pell podrien haver estat unes algues urticants que arrosseguen petits organismes com meduses de mida molt petita.

 

 

Anar al contingut