Cuba

La premsa oficial cubana avisa que els mitjans de combat estan "preparats per defensar-nos"

La preparació dels quadres defensius i els mitjans de combats del país han ocupat les primeres pàgines de la premsa oficial cubana, que ha recordat molt especialment que, fa un mes, el V Ple del Comitè Central del Partit Comunista (PCC) va ovacionar unes declaracions de Raúl Castro en què designava el Partit com "l'únic digne hereu" del líder cubà. Els titulars dels rotatius són un clar avís a Washington.

Actualitzat
"Els mitjans de combat estan preparats per defensar-nos", així ha obert edició el diari "Granma", òrgan oficial del PCC, que ha destacat les paraules pronunciades al juny per Raúl Castro en què designava el Partit Comunista com "l'únic digne" hereu del líder del país, Fidel Castro.

Els elogis al règim també s'han reforçat des de les pàgines del "Granma", que subratlla "les modernitzacions que han aconseguit augmentar les possibilitats combatives, la vitalitat i la capacitat de maniobra dels mitjans de combat", i ha ressaltat la feina de les empreses militars en la modernització i la producció d'armes.

Per la seva banda, l'agència oficial Prensa Latina ha recordat que "Cuba té una concepció defensiva denominada 'guerra de tot el poble', basada en la disposició de lluitar dels ciutadans, que tindran un lloc i un mitjà per fer-ho al costat de les tropes regulars, si el país arribés a ser envaït".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut