Piqué i Iniesta es lamenten durant el partit (Foto: EFE)
Barça

La premsa esportiva, unànime amb la superioritat del Reial Madrid

La premsa esportiva espanyola ha coincidit per unanimitat amb la superioritat del Reial Madrid en el partit de tornada de les semifinals de la Copa davant el Barça. El pobre rendiment de Messi en els dos partits importants que el Barça ha jugat fins ara han fet saltar les alarmes a la premsa internacional, sobretot a la del seu país, on parlen d'un Messi "desconegut".

Actualitzat
La premsa esportiva espanyola ha coincidit per unanimitat amb la superioritat del Reial Madrid en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant el Barça, ​​encara que des de diferents punts de vista.

El diari "Sport" titula a la seva portada que "va ser un desastre però..., ens hem d'aixecar". Aquest diari esportiu català reconeix que "el Madrid va passar per sobre d'un Barça desconegut que va quedar KO a la Copa. L'equip ha de recuperar-se per intentar la remuntada a la Champions davant el Milan" sobre una foto en què Arbeloa i Cesc cauen a la gespa.

"Sense excuses" és el titular de la portada d'"El Mundo Deportivo" que, sobre una foto de Messi envoltat per cinc rivals, reconeix igualment que "El Madrid es va classificar per a la final amb justícia davant un Barça desconegut" o "Els blaugrana van fallar enrere i van ser innocents davant i el Reial Madrid va brodar a la contra".

D'altra banda, els diaris esportius madrilenys són una mica més contundents en els seus titulars i, per exemple, el diari "Marca", que gira el sentit de la pàgina per col·locar una foto immensa de Ronaldo celebrant el seu gol, titula amb un clar i directe "Revolcón" i afirma que "Un inapel·lable Madrid aniquila el Barça al Camp Nou i passa a la final de Copa".

El diari "AS", per la seva banda, obre la seva portada amb l'exclamació "Toma, toma y toma" i afirma que hi va haver una "exhibició del Madrid davant un Barça que es desfà".
En el cas del diari "AS" la crònica interior comença amb el titular "El Reial Madrid ja és millor" i en els seus subtítols exalça el "Doblet de Cristiano i la superioritat aclaparadora dels madridistes. Messi no va existir i el Barça no va donar rèplica. Varane va culminar la golejada i va canviar el cicle".

La premsa esportiva argentina apunta avui que el Lionel Messi de l'últim partit amb el Milan i el de dimarts amb el Reial Madrid "és el més apagat en molt de temps".

Després de la derrota al Camp Nou contra el Madrid per 1 a 3, el diari "La Nación" comenta que l'equip de José Mourinho "va ofegar Messi amb una pressió alta i amb un marcatge molt intens. Va envoltar i aïllar La Pulga, que es va anar resignant a mesura que avançava el partit, no trobava espais per enlairar ni socis per alliberar-se".

Un altre diari, el "Clarín", destaca que el partit va tenir un Messi "desconegut" i que l'equip blaugrana "va patir" el seu declivi en el joc.

Un dels diaris amb més tirada a l'Argentina, el diari "Olé", afirma que "Messi no va tenir un bon partit. El Reial Madrid el va pressionar bé, li va treure espais i Leo es va anar desdibuixant. Així i tot, l'acció més perillosa del Barça va estar en els peus de l'argentí quan va xutar una falta que va sortir molt a prop del pal dret de la porteria de Diego López".

La premsa anglesa també es fa ressò del partit de dimarts al Camp Nou i els diaris "The Sun" i "The Guardian" destaquen la superioritat de Cristiano Ronaldo sobre Messi. "The Guardian" assegura de forma contundent que "Ronaldo és ara més dominant que Messi".

Anar al contingut