Natació

La potència en l'últim tram porta Mireia Belmonte a la final de 200 estils

Mireia Belmonte prendrà part aquest dilluns en la final dels 200 metres estils femenins gràcies a una sèrie de semifinals nedada amb intel·ligància i força al final. Com si es reservés, la badalonina no ha fet l'inici més fort que es podia esperar, però ha acabat amb una exhibició de potència en els últims 50 metres que l'ha portat del cinquè al segon lloc de la seva sèrie. El temps obtingut de 2:10.6 ha estat el cinquè millor en el global de les semifinals.

Actualitzat
Mireia Belmonte prendrà part aquest dilluns en la final dels 200 metres estils femenins gràcies a una sèrie de semifinals nedada amb intel·ligància i força al final. Com si es reservés, la badalonina no ha fet l'inici més fort que es podia esperar, però ha acabat amb una exhibició de potència en els últims 50 metres que l'ha portat del cinquè al segon lloc de la seva sèrie. El temps aconseguit de 2:10.6 ha estat el cinquè millor en el global de les semifinals.

En la mateixa sèrie ha participat la gallega Beatriz Gómez, que no ha aconseguit la classificació. El temps de 2:15.11 l'ha deixat vuitena, i quinzena en el global.

Muñoz no passa per poc

Una de les decepcions de la tarda per a la delegació espanyola ha estat l'eliminació Rafa Muñoz en les semifinals dels 50 metres papallona. El velocista español havia ofert bones sensacions en les preliminars del matí, però el ritme de la sèrie ha estat més ràpid del que s'esperava i ha quedat fora de la lluita per les medalles per tres centèssimes. En els 100 papallona tindrà una nova oprtunitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut