El matí de Catalunya Ràdio

La portada d'"El matí de Catalunya Ràdio"

Bon dia, són les set i aquest és "El matí de Catalunya Ràdio". Avui, per a molts, especialment per als culers, és un dijous que sembla un dilluns. Costa especialment. Però avui és dijous. I aquests quatre dies han donat per a molt.

Actualitzat
Dilluns sabíem, per exemple, que la crisi del deute públic afectava només Grècia. Aquest dijous sabem que la crisi del deute públic ja és aquí.

Avui també sabem que Esquerra, possiblement davant l'últim gest de dignitat que el Parlament pot fer abans de la sentència de l'Estatut, no ha volgut signar una resolució perquè la considera inútil, per bé que avui l'acabarà votant.

I, en canvi, dilluns, des d'aquest programa, Joan Puigcercós deia, sobre la resolució en qüestió, que calia convergència.

Aquest dijous, sabem que Convergència no ha fallat i que, per superesponsabilitat, com va dir ahir Artur Mas, ha signat l'acord, que no ha tingut ni el consens del govern tripartit. Aquest dijous també sabem que el president Montilla encara diu que creu que salvarà la nostra llei de lleis.

Dilluns sabíem que el nostre govern creia en la legalitat de l'Estatut, i aquest dijous, que se la salta per nomenar el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, segons el Consell de Garanties Estatutàries.

Dillus crèiem que el Barça remuntaria i jugaríem el 22 de maig al Bernabéu, i avui, dijous, sabem que hi continuarem anant cada any, com a mínim un cop, per guanyar el Madrid a la Lliga. Aquest any, 0-2, i l'any passat, 2-6.

Aquest dijous sabem que al jugador de l'Inter de Milà Tiago Motta la realitat l'ha posat a lloc. Expulsat per haver agredit un adversari, també es perdrà la final del Bernabéu quan unes hores abans ens volia donar lliçons.

Això sí, tant dilluns com dijous, els del Barça ens podem sentir orgullosos dels nostres colors i de qui els representa. Després de caure en semifinals buscant la pilota i no especulant, amb un gol legal anul·lat i un amb fora de joc tan vàlid com el tercer dels italians a Milà, ningú es pot sentir tan confortat com nosaltres, amb un entrenador poliglot a la banqueta que no necessita traductors portuguesos.

Ens queda la Lliga, però avui és dijous. Ens abstindrem de fer rimes.

Benvinguts a casa vostra.
Anar al contingut