El matí de Catalunya Ràdio

La portada d'"El matí de Catalunya Ràdio"

Una de les primeres autoritats del país, ahir, quatre dies després de la tempesta, va parlar per fi a la ciutadania. És el director general d'Endesa a Catalunya, Josep Maria Rovira. A partir d'aquesta acceptació de la realitat, amb famílies que fa quatre dies que estan sense llum a casa, ara ja sabem que no sabem en qui confiar.

Actualitzat
Ara ja sabem que la Generalitat va activar ahir al migdia, quatre dies després de la tempesta, un operatiu d'emergència per comprovar sobre el terreny què està passant als pobles més afectats.

Ahir a les cinc de la tarda, quatre dies després de la tempesta, patrulles dels Mossos d'Esquadra, Bombers, serveis sanitaris i agents rurals van sortir dels sis parcs de Bombers de l'Empordà i la Selva per fer un porta a porta per les urbanitzacions afectades. De moment encara no han cobert el 50% de les incidències.

Per què han trigat tant? Doncs perquè confiaven en una de les màximes autoritats del país: Fecsa-Endesa, que ens havia promès el restabliment del subministrament molt abans.

Ara que els nostres dirigents escollits democràticament han perdut la innocència i s'adonen que els nostres dirigents no escollits democràticament però més imprescindibles que ells per a la vida diària no compleixen, s'han posat a socórrer la gent del territori. Quatre dies després de la tempesta.

De moment, però, i per alguns, no hi ha llum ni terminis fiables i continua fent fred. Quatre dies després de la tempesta. Us seguim fent costat i avui esperem poder-vos ajudar força.

Pel programa passa una de les màximes autoritats del país. El director general de Fecsa-Endesa a Catalunya serà a "El matí de Catalunya Ràdio". Cinc dies després de la tempesta. Mirarem d'arrencar-li un compromís i que, a més, el compleixi.

El telèfon està al vostre servei: 93 201 74 74.

Avui també parlarem del Palau de la Música ni més ni menys que amb l'actual director general, Joan Llinares, que serà aquí a quarts de deu, amb moltes qüestions per respondre, però si ens ho permeteu el programa d'avui també el farem pensant en Joan Manuel Serrat.

Ahir l'operaven d'un petit tumor al pulmó, cosa que potser endarrerirà uns dies l'inici de la seva propera gira. Des d'aquí li enviem l'abraçada més forta i esperem que s'esvaeixin per sempre els núvols.

Benvinguts a casa vostra.
Anar al contingut