Espanyol

La porta 21 de Cornellà-el Prat s'ha tornat a obrir per homenatjar Dani Jarque

Aquest dilluns fa dos anys de la mort de Dani Jarque i l'Espanyol ha obert la porta número 21 de l'Estadi de Cornellà-el Prat. Sis jugadors blanc-i-blaus hi han passat abans de marxar cap a Tarragona, tal com ho han fet molts aficionats, que han volgut retre homenatge al que va ser capità blanc-i-blau. Des de primera hora del matí s'han succeït les mostres de suport de moltíssimes persones, algunes de les quals han dipositat flors i objectes diversos a l'espai que manté viva la memòria de Dani Jarque.

Actualitzat
Es compleixen dos anys de la mort de Dani Jarque, i com l'any passat, la porta 21 ha simbolitzat el record de la família espanyolista al seu capità desaparegut. Jarque va morir el 8 d'agost del 2009 durant la concentració a Coverciano, a Itàlia, per una aturada cardiorespiratòria als 26 anys. L'adéu de Jarque va commocionar l'Espanyol i el món del futbol, que va donar suport al conjunt català.

L'Espanyol té pendents diversos homenatges a l'excapità blanc-i-blau, que en un principi es duran a terme quan es coordinin les dates amb la família, que ha demanat unificar aquestes accions per solucionar-lo tot en un mateix dia. Fins ara, posar el seu nom a l'accés 21 ha estat l'única iniciativa que s'ha realitzat. En canvi, el seu club d'origen, el Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat, va posar el seu nom al camp municipal de la localitat del Baix Llobregat.

A la llista queden per batejar les instal·lacions d'entrenament del primer equip de Sant Adrià com Ciutat Esportiva Daniel Jarque, actuació que ja està aprovada pel club, col·locar una estàtua de mida natural a la porta 21 i, finalment, l'esperat partit d'homenatge amb un combinat d'estrelles de la Lliga.

Iniesta:"Els que estimes els recordes diàriament"

El jugador del Barça Andrés Iniesta ha recordat també Dani Jarque. Iniesta, en un acte promocional abans d'incorporar-se a la concentració de la selecció espanyola a las Rozas, ha manifestat que "avui és un dia de molts records per tot el que vaig poder viure amb ell. Moments molt bonics. L'any passat també amb el gol de la final del Mundial vaig poder recordar-lo".

Andrés ha enviat també un missatge a través de les seves xarxes socials dedicat a Jarque. "Avui es compleixen dos anys sense el meu amic Jarque. Molts records... Vull enviar un petó molt fort per a la seva família i tota la gent de l'Espanyol!"
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut