Barcelona

La Pompeu incorpora quatre assignatures obligatòries en anglès al segon cicle de tots els graus

La universitat Pompeu Fabra començarà el curs dimarts que ve amb totes les titulacions adaptades al procés de Bolonya. Amb 21 graus a disposició dels alumnes, és l'única universitat catalana que ha aconseguit aquesta fita.

Actualitzat
La majoria del graus de la UPF són adaptacions de les velles diplomatures i llicenciatures. Entre les novetats, destaca el primer impartit íntegrament en anglès, l'International Business Economics, i la determinació de la universitat d'impartir com a mínim dues assignatures de tercer i quart de tots els graus en aquesta llengua.

El rector, Josep Juan Moreso, ha explicat que la manera de determinar el nivell dels alumnes és proposar-los una prova voluntària quan comencin el primer curs per tal que aconsegueixin un nivell aproximat al First Certificate al tercer curs, que els permetria seguir les dues assignatures en anglès.

Als que no tinguin aquest nivell, la Universitat Pompeu Fabra els oferirà estudis d'anglès per assolir-lo abans no arribin a tercer.

Dels 21 graus que la Pompeu ofereix aquest curs, en 15 la demanda ha estat superior a l'oferta. Les titulacions més demandades són, en aquest ordre, Dret, Administració i Direcció d'Empreses i Periodisme. En aquest moment només queden places a Enginyeria Telemàtica, Humanitats, Traducció i Interpretació i Relacions Laborals.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut