La política irromp a la primera junta d'accionistes del Banc Sabadell a Alacant

Un dels accionistes ha reclamat l'"alliberament dels presos polítics" i l'han interromput amb xiulets i crits de "Viva España"

Actualitzat

La primera junta d'accionistes del Banc Sabadell fora de Catalunya en els seus gairebé 170 anys d'història ha tingut un marcat accent polític.

L'entitat va traslladar la seu social a Alacant després de la inestabilitat política de l'octubre, i aquest canvi no els ha restat assistència, sinó tot el contrari, i ha animat a molts accionistes que provenien de la CAM a estrenar-se en una junta.

Així doncs, a un auditori gairebé ple -amb més de 800 accionistes-, el president del banc, Josep Oliu, ha assegurat que la decisió de traslladar-se "s'ha demostrat encertada".


No s'han lliurat, però, de la polèmica política: l'ambient s'ha escalfat durant el torn d'intervencions quan un dels accionistes, Víctor Baeta, ha vist com l'interrompien quan reclamava "l'alliberament dels presos polítics". S'han sentit xiulets i crits de "Visca Espanya" que han dificultat que acabés la seva intervenció.

El president del banc ha volgut tallar d'arrel la polèmica i els ha dit que estiguin "tranquils, que el banc no té ni tindrà mai posició política". Altres accionistes han criticat les remuneracions de la cúpula del banc.

ARXIVAT A:
BancaProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut