Ginebra

La policia suïssa busca Ylenia, una nena de 5 anys desapareguda fa una setmana

La policia suïssa busca des de fa una setmana una nena de 5 anys que va desaparèixer quan tornava en patinet en una piscina on s'havia deixat algunes coses. Els investigadors sospiten que Ylenia, que ja es coneix com "la Madeleine suïssa", va ser segrestada per un suís de 67 anys resident a Alacant que hores després de la desaparició de la nena es va suïcidar. A la furgoneta del ciutadà suís es van trobar objectes personals d'Ylenia.

Actualitzat

Ylenia, de 5 anys, va desaparèixer a la localitat d'Appenzell, fa una setmana, quan tornava a la piscina a buscar el xampú que s'hi havia deixat.

L'endemà, Urs Hans von Aesch, un suís de 67 anys resident al País Valencià, va ser trobat mort a la localitat d'Oberburen, a 30 quilòmetres d'on va desaparèixer Ylenia amb un tret al cap. L'home va disparar contra un vianant que s'acostava a la seva furgoneta i després es va matar. Al vehicle, amb matrícula espanyola, la policia hi va trobar la roba de la nena, la seva motxilla, el casc i el patinet amb restes d'ADN del sospitós.

Les proves confirmen que la nena va ser obligada a pujar a la furgoneta. A més, el vehicle va ser vist a Appenzell abans de la desaparició d'Ylenia, cosa que confirma que el segrest seria premeditat.

El sospitós vivia des de feia anys a la localitat alacantina de Benimantell, però feia unes setmanes que havia tornat al seu país, on mirava de llogar un habitatge.

El cas té algunes similituds amb el de Madeleine, la nena britànica desapareguda a Portugal al maig. La policia suïssa ja ha avisat que "hem d'esperar el pitjor". Les forces de seguretat espanyoles participen també en la recerca de la nena i col·laboren en la investigació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut