L'actriu Natalie Wood, morta fa 30 anys. (Foto: Reuters)
L'actriu Natalie Wood, morta fa 30 anys. (Foto: Reuters)
Washington

La policia reobre el cas de la mort de l'actriu Natalie Wood

La policia de Los Angeles ha reobert la investigació sobre la mort de l'actriu Natalie Wood, després d'haver rebut una nova informació sobre el cas. Trenta anys després de la mort de la protagonista de "West Side Story", la policia ha anunciat que torna a investigar els fets perquè ha trobat noves pistes, encara que no ha donat cap més dada, segons ha informat la cadena nord-americana Fox. Està previst que un dels detectius faci una roda de premsa en la qual es demanarà a la població que qualsevol que tingui informació addicional sobre el cas contacti amb l'oficina del xèrif.

Actualitzat
En la seva època la mort de Natalie Wood va causar una forta polèmica. L'actriu, de 43 anys, va ser trobada morta a les aigües del Pacífic, en un succés que aleshores es va tancar després de ser considerat accidental.

El cos de l'actriu va aparèixer flotant a les proximitats de l'illa de Catalina, a Califòrnia, on passava un cap de setmana, amb el seu marit, l'actor Robert Wagner, i el seu company de rodatge, Christopher Walken.

Les autoritats, que van determinar que l'actriu havia estat bevent abans de morir, van concloure que tot va ser un accident quan l'actriu va caure a les fosques aigües del Pacífic mentre intentava saltar a un bot de goma lligat al iot "Splendor" fondejat a l'illa .

Teories sobre la mort de Wood

Malgrat la conclusió policial, van començar a circular els rumors sobre si va poder ser un suïcidi o un assassinat, i teories sobre si havia discutit amb el seu marit abans de caure a l'aigua o dels supòsits gelosia de Wagner per l'amistat de l'actriu amb Walken.

L'estrella de "West Side Story"

Recordada pels seus treballs a "West Side Story", "Esplendor en l'herba" o "The Searchers", Wood va començar a treballar a Hollywood quan era només una nena.

Casada en dues ocasions amb Wagner, en el moment de la seva mort estava treballant en el rodatge de "Brainstorm", en el qual col·laborava amb Walken.
Anar al contingut