Julian Assange en una imatge d'arxiu
Aquest cas ha portat Assange a complir presó preventiva.
Copenhaguen

La policia que va interrogar les suposades víctimes d'Assange és amiga d'una d'elles

L'agent de policia que es va fer càrrec dels interrogatoris policials en el cas de presumptes delictes sexuals contra Julian Assange, el fundador del portal Wikileaks, és amiga d'una de les denunciants. Ho ha revelat el diari "Expressen", que assegura que diversos fòrums i pàgines web revelen que les dues dones ja tenien contactes setze mesos abans de la querella.

Actualitzat
Una setmana després que un jutge britànic va autoritzar l'extradició de Julian Assange a Suècia per les acusacions sexuals que pesen sobre ell en aquest país, un diari ha revelat la relació entre una de les denunciants i l'agent de policia que va portar a terme els interrogatoris relacionats amb el cas, uns interrogatoris considerats clau en la decisió del fiscal de dictar l'ordre de detenció contra el fundador de Wikileaks.

Les dues dones, la policia i la denunciant, es coneixen per la seva pertinença al Partit Socialdemòcrata, i no amaguen la seva relació a internet.

Ni la policia ni la fiscalia han volgut valorar les revelacions, mentre que l'advocat d'Assange a Suècia ha assegurat que "posen en qüestió tota la investigació".
Anar al contingut