Barcelona

La policia qualifica l'operació contra la prostitució al Raval com una de les més importants fetes mai a Espanya

La policia ha donat detalls de la batuda policial contra una xarxa de prostitució al voltant del mercat de Sant Antoni de Barcelona. S'han detingut 109 persones, la gran majoria de nacionalitat romanesa, entre les quals hi ha prostitutes, proxenetes, controladores i dues noies menors d'edat. La policia considera aquesta operació una de les més importants que s'han fet mai a tot l'Estat perquè, a més, s'han descobert connexions en altres països d'Europa. L'única persona detinguda de nacionalitat espanyola és l'artista transvestida Carmen de Mairena, que hauria llogat habitacions per a exercir-hi la prostitució.

Actualitzat

La macrooperació contra la prostitució portada a terme al barri del Raval de Barcelona és la més gran feta mai a Espanya, segons la policia. En total, el nombre de persones detingudes és de 109, entre prostitutes i proxenetes. La majoria de detinguts són de nacionalitat romanesa i hi ha dues menors.

Els investigadors creuen que la xarxa que extorsionava les noies per exercir la prostitució era una estructura molt jerarquitzada que treballava també en altres països de la Unió Europea. Als 24 pisos escorcollats, s'hi han trobat joies i targetes de crèdit falsificades. La policia ha explicat que l'èxit de l'operació respon al fet que la intervenció als pisos es va fer de manera gairebé simultània.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut