Barcelona

La policia practica una vintena de detencions contra la petita delinqüència

Els Mossos d'Esquadra han detingut 23 persones gràcies al desplegament de dispositius simultanis contra la petita delinqüència, el consum de drogues i la tinença d'armes, a tres districtes de la ciutat, Ciutat Vella, l'Eixample i Sants-Montjuïc. A banda de les detencions, els agents també han dut a terme 175 identificacions.

Actualitzat
De les 23 detencions, 17 s'han fet a Ciutat Vella, 5 a Sants Montjuïc i una altra a l'Eixample. La majoria dels arrestats estan relacionats amb delictes contra la salut pública, han informat els Mossos d'Esquadra.

Es tracta de controls preventius de seguretat ciutadana que es despleguen de forma periòdica en zones pròximes als locals d'oci nocturn amb l'objectiu de perseguir el consum i el tràfic de drogues, la possessió d'armes i detectar persones que tenen conductes il·lícites. En alguns d'aquests dispositius també hi col·labora la Guàrdia Urbana.

A Ciutat Vella, una desena de les detencions s'han efectuat per delictes contra la salut pública, la majoria per tràfic de drogues. Les més importants, a l'interior d'un únic local, al carrer Neu de Sant Cugat. Els Mossos hi han detingut 5 persones i han decomissat més de 50 dosis de cocaïna.

Entre altres motius de detenció, n'hi ha 2 per robatori amb força i 2 per apropiació indeguda per agafar una bicicleta del servei municipal de lloguers Bicing.
Anar al contingut