Lisboa

La policia portuguesa sap des de fa un mes que Madeleine és morta i sospita dels pares

La Policia Judicial portuguesa sap des de fa un mes que la petita Madeleine McCann va morir el mateix dia de la seva desaparició en l'apartament de l'Ocean Club situat a l'Algarve i ha abandonat definitivament la hipòtesi que fos raptada. Davant d'aquest gir dels esdeveniments, els pares de la nena, Kate i Gerry, tornen a ser sospitosos, segons informa el "Diario de Noticias", que cita fonts policials pròximes al procés sense identificar.

Actualitzat
Les autoritats portugueses i britàniques estan des del començament d'aquest procés, quan Madeleine va desaparèixer el passat tres de maig, "atentes al matrimoni McCann", al qual han donat "total llibertat de moviments per vigilar-lo millor" tant durant la seva estada a l'Algarve com en els desplaçaments que han fet a altres països per trobar la seva filla, indica el rotatiu.

Aquest gir en les investigacions es basa en l'aparició de vestigis de sang a l'habitació del matrimoni McCann i que presumiblement pertanyen a Madeleine, fet pel qual s'analitzen per especialistes en ADN i es comparen amb el perfil genètic de la petita, segons informa "Jornal de Noticias", que aquest dilluns avançava la notícia que la nena podria haver mort a l'habitació dels seus pares, tot i que no se sap si va ser per accident o va ser un homicidi.

Aquesta nova pista ha desencadenat noves recerques en l'apartament i des de fa dues setmanes les autoritats portugueses compten amb l'ajuda d'agents de la policia britànica acompanyats per dos gossos especialment entrenats per detectar cadàvers i seguir rastres. Un dels dos cocker spanier ha descobert restes de sang en una paret i l'altre ha detectat l'olor d'un cadàver en el mateix local, segons explica "Jornal de Noticias".

Els pares estan "convençuts" que és viva


Per la seva banda, els pares de Madeleine han insistit aquest dimarts que estan "convençuts" que la seva filla és viva. El pare ha reconegut que el que publica la premsa portuguesa els ha fet "molt mal", però afegeix que mantenen l'esperança de retrobar-se amb la nena.
Anar al contingut