Entrada de la seu de Método 3 a la Diagonal de Barcelona
Entrada de la seu de Método 3 a la Diagonal de Barcelona
Madrid

La policia no té indicis que detectius privats gravessin la reunió del ministre de l'Interior

Així ho asseguren fonts de la policia després que diversos diaris assenyalen en l'edició d'aquest dimarts que detectius de l'agència Método 3 haurien espiat la cúpula d'Interior. Al dinar, que es va fer per dissenyar el dispositiu de seguretat amb motiu de la celebració a Barcelona de la reunió del Banc Central Europeu, hi va assistir el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz.

RedaccióActualitzat
El Ministeri de l'Interior ha negat tenir indicis que la reunió que el ministre Jorge Fernández Díaz va tenir l'abril de l'any passat amb la cúpula policial al restaurant La Camarga fos enregistrada. Així ho asseguren fonts de la policia després que diversos diaris assenyalen en l'edició d'aquest dimarts que detectius de l'agència Método 3 haurien espiat la cúpula d'Interior.

Al dinar, que es va fer per dissenyar el dispositiu de seguretat amb motiu de la celebració a Barcelona de la reunió del Banc Central Europeu, hi van assistir el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz; el secretari d'Estat de Seguretat, Ignacio Ulloa; el director general de la Policia, Ignacio Cosidó, i altres comandaments policials i representants del ministeri, entre els quals hi havia el màxim representant de la Guàrdia Civil a Catalunya, Ángel Gozalo, i el cap superior de Policia de Catalunya, Agustín Castro.

També ha negat haver gravat la trobada el director de l'agència de detectius implicada en les escoltes a polítics. En la seva declaració a la policia després d'haver estat detingut, Francisco Marco hauria negat aquest extrem, així com també haver ordenat cap tipus d'escolta il·legal.
Anar al contingut