Pàgina d'"El Jueves" publicada el 5 d'octubre que fa mofa dels antidisturbis desplaçats pel referèndum
Pàgina d'"El Jueves" publicada el 5 d'octubre que fa mofa dels antidisturbis desplaçats pel referèndum
Barcelona

La Policia Nacional denuncia "El Jueves" per un suposat delicte d'injúries

La revista satírica ha fet bromes les últimes setmanes dels reforços policials desplaçats pel referèndum, com per exemple que havien esgotat la cocaïna a Catalunya

RedaccióActualitzat

El director de la revista "El Jueves", Guille Martínez-Vela, està citat a declarar dimecres que ve, 8 de novembre, com a investigat per un suposat delicte d'injúries. La citació neix d'una denúncia presentada per la Policia Nacional en relació amb diversos continguts publicats des que van arribar els reforços d'aquest cos policial a Barcelona.

No s'ha concretat exactament quins són aquests continguts, però sindicats policials es van queixar després que "El Jueves" va publicar, pocs dies després del referèndum i en to de broma, que la presència d'aquests reforços havia acabat amb les reserves de cocaïna de Catalunya. La investigació la porta el jutjat d'instrucció número 20 de Barcelona.

 

 

La Policia Nacional va respondre el tuit d'"El Jueves" el mateix dia amb aquesta altra piulada, queixant-se però alhora entrant subtilment en la broma:

 

Anar al contingut