La pelegrina nord-americana Denise Pikka Thiem
La pelegrina nord-americana Denise Pikka Thiem
Astorga

La Policia localitza el cadàver de la pelegrina nord-americana desapareguda al camí de Santiago

La policia ha detingut aquest mateix divendres el principal sospitós de la desaparició de la pelegrina, i es tracta d'un home que viu en plena muntanya als afores d'Astorga

RedaccióActualitzat

El cadàver de la pelegrina Nord-americana Denise Pikka Thiem ha estat localitzat aquesta tarda de divendres segons han Confirmat fonts policials que han obviat donar més detalls en estar sota secret de sumari.

La policia ha explicat que el cadàver s'ha trobat molt degradat i que ha estat molt difícil de reconèixer.

Aquest dijous les forces de seguretat van reactivar la recerca de la dona, en la que participava un ampli dispositiu policial, amb mitjans aeris, unitats de Policia Judicial i de Seguretat Ciutadana.

Precisament, la policia ha detingut aquest divendres el principal sospitós de la desaparició de la pelegrina nord-americana que feia el camí de Santiago. El detingut viu en plena muntanya als afores d'Astorga, però l'han detingut en un poble a tocar de la província de Lugo, on s'havia amagat.

El contacte amb Denise Thiem, de 41 anys, es va perdre el 5 d'abril passat a prop d'Astorga, a Lleó. La recerca de la dona s'havia reactivat ahir mateix amb un operatiu de 300 persones que pentinaven la zona pròxima a Astorga.

Des dels Estats Units es va oferir l'ajuda de l'FBI per col·laborar en les investigacions.

S'espera que la detenció del sospitós pugui aportar dades que permetin localitzar la pelegrina.

Anar al contingut