Imatge dels dos gossos estirats al terra de l'Oficina de la Policia Local de Tossa aquest dissabte 18 de juny de 2017. (Vertical)
Imatge dels dos gossos estirats al terra de l'Oficina de la Policia Local de Tossa aquest dissabte 18 de juny de 2017. (Vertical)

La Policia Local de Tossa allibera dos gossos que estaven deshidratats dins un cotxe a ple sol

Actualitzat

ACN Tossa de Mar.-La Policia Local de Tossa ha alliberat aquest dissabte dos gossos que estaven tancats a ple sol dins un cotxe, deshidratats i en mal estat. Els agents van haver de forçar la porta del vehicle per entrar dins i treure les dues bèsties. De seguida es va traslladar els dos gossos a la veterinària que els va assistir immediatament i va aconseguir refer-los. Un cop la policia va localitzar el propietari, el va sancionar per haver comès una falta registrada en l'Ordenança Municipal de Control i Tinença d'Animals. L'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, diu que aquesta conducta és "irresponsable" i demana tenir cura dels animals especialment a l'estiu, on pateixen més per les altres temperatures.

Va ser un veí del poble qui va veure els dos gossos patint dins el cotxe i va avisar la Policia Local que es va presentar a la zona. Després de preguntar a diversos comerços propers per intentar trobar el propietari els agents es van decidir a forçar el vehicle per poder treure els dos animals. Saladich ha explicat que el sancionat no és veí del poble. "Probablement van venir a passar el dia a la platja i es van oblidar els gossos al vehicle", ha conclòs.

Anar al contingut