Pla general dels sacs d'ametlles recuperades per la Policia Local de les Borges Blanques. Imatge del 5 d'octubre del 2016. (Horitzontal)
Pla general dels sacs d'ametlles recuperades per la Policia Local de les Borges Blanques. Imatge del 5 d'octubre del 2016. (Horitzontal)

La Policia Local de les Borges Blanques comissa 118 quilos d'ametlles presumptament furtades

Actualitzat

ACN Les Borges Blanques.-La Policia Local de les Borges Blanques ha intervingut, en dues actuacions dutes a terme aquesta setmana, un total de 118 quilos d'ametlles, que presumptament havien estat furtades. Agents del cos va sorprendre tres persones mentre les estaven collint en dues finques de la localitat, sense disposar de l'autorització del propietari. Aquestes actuacions coincideixen amb la incorporació de dos nous agents a la Policia Local de les Borges per cobrir baixes "urgents" de la plantilla habitual, que inicialment estaran per necessitat del serveis durant un període de tres mesos, a l'espera d'un concurs públic posterior. Els nous agents, que s'han presentat aquest dimecres davant l'alcalde Enric Mir i la tinenta d'alcalde Núria Palau, compten amb experiència en protecció de les persones i de la propietat privada i vigilància, i han rebut formació específica per dur a terme tasques de seguretat ciutadana, que a partir d'ara desenvoluparan als carrers de la capital de les Garrigues.

La primera actuació de la Policia Local de les Borges Blanques va tenir lloc dilluns quan una patrulla va observar dues persones a la subpartida del fons dels cirerers que tancaven el maleter d'un vehicle amb diversos sacs d'ametlles. Els agents va identificar les dues persones i els van demanar l'autorització del propietari de la finca, de la qual no disposaven. Per aquest motiu, la policia va comissar els sacs que en total sumaven una quantitat de 48 quilos. La segona s'ha dut a terme aquest dimecres, quan els agents han observat en una zona rural del municipi com una persona en adonar-se de la presència policial ha pujat ràpidament al seu vehicle i ha intentat marxar. Els agents l'han seguit i han fet aturar el vehicle passats uns 500 metres. Posteriorment, han observat que duia 70 quilos d'ametlles repartits en diferents sacs. Els agents han procedit a identificar el conductor del vehicle i a demanar l'autorització del propietari de la finca, que tampoc tenia. Davant les sospites, la patrulla ha comissat i traslladat els sacs a dependències policials.

Anar al contingut