Augmenta la seguretat per Cap d'Any a Colònia, a Alemanya
Augmenta la seguretat per Cap d'Any a Colònia, a Alemanya
Colonia

La policia investiga una diputada alemanya per un tuit islamòfob

La diputada d'Alternativa per Alemanya va contestar a un tuit de la policia de Colònia preguntant-se què passa en el país quan la policia escriu en àrab adreçant-se als musulmans, a qui qualifica de bàrbars i violadors

Actualitzat

La diputada d'Alternativa per Alemanya i vicepresidenta d'aquest partit d'extrema dreta Beatrix Von Storch, ha vist bloquejats els seus comptes de Twitter i Facebook temporalment després d'haver-hi penjat expressions islamòfobes. Von Stroch havia interpel·lat en un tuit la policia de Colònia per haver escrit un tuit en àrab, entre altres llengües, de felicitació per les festes i l'any nou.

La diputada va contestar pregunant-se què passa al país quan la policia escriu en àrab adreçant-se als musulmans, a qui qualifica de bàrbars i violadors.

Beatrix Von Storch també va criticar que Facebook "censurés" la seva polèmica publicació.

A més de la suspensió dels comptes a Twitter i Facebook, per vulnerar les normes d'aquestes xarxes socials, la diputada està sent investigada per la policia, per si ha incorregut en un delicte d'incitació a l'odi d'acord amb les lleis aprovades recentment a Alemanya.

La policia de Colònia va penjar la nit de Cap d'Any un missatge a Twitter en anglès, francès i àrab per desitjar una "feliç, pacífica i respectuosa" entrada d'any, dins de la campanya de prevenció després dels abusos sexuals de fa dos anys a la ciutat.

 

Anar al contingut