Majadahonda

La policia investiga un possible doble crim a Majadahonda

El propietari de la vivenda, sospitós de matar també la seva tieta i que havia d'ingressar en un centre psiquiàtric, està detingut

Actualitzat

La investigació al voltant d'un home de 32 anys, sospitós d'haver matar la seva inquilina a Majadahonda, a la Comunitat de Madrid, s'estreny. La policia, que ja fa dies el va detenir, ha trobat restes de sang i teixits en una trituradora de carn que hi ha al garatge del xalet que li tenia llogat en aquest municipi madrileny.

La investigació va començar arran de la denúncia del germà de la dona desapareguda, Adriana, de 55 anys i de nacionalitat argentina. A l'abril, i després de comprovar que la seva germana no responia a les trucades telefòniques i que només es comunicava mitjançant missatges de text, va decidir viatjar cap a Espanya i va denunciar el cas.

La policia va interrogar el propietari de la casa, un home de 32 anys, que havia d'ingressar en un centre psiquiàtric feia setmanes per no prendre's la medicació i que es va negar a col·laborar. Els agents el van detenir i s'ha decretat la seva entrada a la presó. A casa seva hi van trobar tant el mòbil, com l'ordinador i les claus del cotxe de la desapareguda, que va ser trobat aparcat a prop del domicili, a Móstoles.

Quan van registrar l'interior del xalet, hi van trobar la trituradora de carn, que han desmuntat i continuen analitzant. Les anàlisis han confirmat que les restes biològiques que hi han trobat són de la dona argentina desapareguda.

A més, la investigació policial ha descobert que la tieta del detingut també està desapareguda des de fa mesos, malgrat que segueix cobrant la seva pensió, i el seu nebot assegura que la va ingressar en una residència, però no recorda quina. Aquest dijous es van fer registres en una finca a Toledo propietat de la tieta, però no se'n va trobar cap rastre.

La policia està intentant posar-se en contacte amb els anteriors llogaters de la casa, alguns d'ells estrangers, per certificar que no hi ha més víctimes. De moment ja han localitzat la majoria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut