Barcelona

La policia intervé a Catalunya immobles de les màfies russes valorats en 24 milions d'euros

Cop policial contra les màfies russes i dels països de l'est a Catalunya en el marc de l'"operació Java". La policia ha confiscat diversos inmmobles a través dels quals blanquejaven diners procedents del crim organitzat. Entre els béns intervinguts hi ha un hotel a Cambrils i un centre comercial a Mont-roig. Tot plegat per un valor de 24 milions d'euros.

Actualitzat
La Policia Nacional ha intervingut propietats immobiliàries valorades en 24 milions d'euros en el marc de l'"operació Java", contra les màfies russes i altres països de l'est d'Europa que es dedicaven al blanqueig de diner.

Entre els béns confiscats hi ha un hotel a Cambrils, valorat en 1,5 milions d'euros, i un centre comercial a Mont-roig, valorat en més de 900.000 euros, tots dos a la comarca del Baix Camp. Al Baix Penedès, concretament a Cunit, la policia ha intervingut un hotel que té un valor de 2,5 milions d'euros. A més dels béns immobles, la policia també ha bloquejat diferents productes bancaris en diverses entitats.

L'"operació Java", dirigida per l'Audiència Nacional, ha permès detenir, en sis mesos, un centenar de persones relacionades amb la criminalitat organitzada d'origen russogeorgià.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut