Escola Anselm Turmeda, a Palma
Escola Anselm Turmeda, a Palma
Palma

La policia identifica sis dels menors que van agredir una nena de 8 anys a Palma

La policia fa una crida "a la calma i la serenitat", perquè aquests últims dies s'han difós rumors inexactes sobre el cas

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ja ha identificat 6 dels 12 menors de 12 a 14 anys que dimecres passat van apallissar una nena de 8 anys durant l'hora del pati a l'escola pública Anselm Turmeda de Palma.

En un comunicat, la policia informa que "davant la gravetat dels fets" ja ha acabat la primera fase de la investigació de l'agressió a la menor.

Des de divendres, quan es van conèixer els fets, els agents han estat entrevistant els menors i han acabat confirmant la identitat de 6 d'ells. La Fiscalia de Menors és l'encarregada de tramitar aquest expedient, però, com que es tracta de menors de 14 anys, no se'ls pot imputar penalment.
La nena va estar ingressada tot un dia a l'hospital amb lesions com despreniment de ronyó, fissura de costella i hematomes a tot el cos.

En el comunicat, sense "minimitzar un fet de significativa gravetat", la policia fa una crida "a la calma i la serenitat", perquè algunes manifestacions i rumors sobre aquest cas són "inexactes i d'un to elevat, cosa que incrementa la preocupació i la tensió dels pares de manera innecessària".

Els pròxims dies, la policia continuarà desplegant agents a la zona de l'escola per ajudar a restablir la normalitat.

 

Anar al contingut