Madrid

La policia francesa deté un presumpte etarra prop de Tarbes

La policia francesa ha detingut un presumpte etarra a la localitat de Lannemezan, a prop de Tarbes, al departament dels Alts Pirineus, segons han confirmat fonts de la mateixa Gendarmeria. Es tracta de Pablo Aperribay Badiola, un dels membres de la banda més buscats i fugit de la justícia espanyola des del 2005. El presumpte col·laborador d'ETA, que no anava armat ni documentat, s'ha identificat com a membre de la banda en el moment de l'arrest, que s'ha efectuat quan intentava robar un cotxe, segons apunten algunes fonts.

Actualitzat

El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha confirmat la detenció de Pablo Apebarray Bediaga, de 37 anys, buscat per la policia des del 2005 i pertanyent al "comando Adour", quan el jutge Baltasar Garzón va dictar contra ell una ordre de recerca i captura.

Apebarray ha estat detingut a la localitat de Lannemezan, situada a 70 quilòmetres d'Espanya i de 6.500 habitants quan agents municipals que patrullaven per la zona l'han enxampat mentre intentava robar un cotxe.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut