Pla mig d'una dona sortint de l'institut de Sant Salvador de Tarragona, amb les mans en alt, enmig d'un cordó d'antiavalots de l…
Pla mig d'una dona sortint de l'institut de Sant Salvador de Tarragona, amb les mans en alt, enmig d'un cordó d'antiavalots de la policia espanyola. Imatge de l'1 d'octubre de 2017. (Horitzontal)

La policia espanyola irromp a l'institut de Sant Salvador, a Tarragona, i requisa el material del referèndum

Actualitzat

ACN Tarragona.-Un ampli dispositiu de la policia espanyola, format per una vintena de furgonetes i desenes d'agents antiavalots, ha irromput poc abans d'un quart d'una d'aquest diumenge a l'institut del barri de Sant Salvador, a Tarragona. Els agents han desallotjat les persones que hi havia al seu interior disposades a votar i han format un cordó policial a les portes del centre educatiu. Al cap d'uns minuts n'han sortit amb urnes a l'interior de bosses d'escombraries, amb sobres, paperetes i amb tot el material adreçat al referèndum d'autodeterminació de Catalunya, enmig de crits d'independència. Durant l'actuació no s'han produït incidents ni s'han registrat ferits, però els 200 veïns que s'esperaven a les portes del centre per votar, molts d'ells des de primera hora del matí, els han increpat i els han escridassat en diverses ocasions. A la ciutat de Tarragona els agents també han irromput als instituts de Torreforta i Comte de Rius, o al Centre Cívic de Campclar.

Anar al contingut