Girona

La policia deté més de 30 persones en una operació contra la màfia de la prostitució a Girona

A les comarques de Girona hi ha en marxa una nova operació contra les màfies de la prostitució. Segons ha pogut saber TV3, la Policia Nacional hauria detingut més de 30 persones en les inspeccions que ha fet en tres locals. L'operació continua oberta.

Actualitzat
Uns dos-cents agents de la Policia Nacional haurien intervingut en aquesta actuació, en què s'haurien detingut més de 30 persones per delictes relacionats amb la prostitució i la falsificació de documents. Entre els detinguts, hi hauria 18 noies que no tindrien tota la documentació que necessiten per ser al país i una quinzena de persones més, entre elles els responsables i propietaris dels locals.

En l'operació s'han esscorcollat tres locals: La Paloma Blanca a Medinyà, el Gironès; l'Eclipse, al Baix Empordà, i l'Edèn, al Pla de l'Estany. Aquest dos últims, tenen un mateix propietari que ja va ser detingut a finals de juliol per relació amb el blanqueig de diners a través de prostíbuls on la Policia Nacional ha fet altres intervencions.

En aquests moments, no ha transcendit gaire informació sobre l'operatiu, que continua obert, perquè s'ha decretat secret de sumari.

En l'operatiu hi han participat efectius de la demarcació de Girona i altres agents vinguts des de Barcelona i Madrid.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut