Madrid

La policia deté 18 albanokosovars que integraven una banda de lladres extremadament violents

Cop policial a la delinqüència organitzada de l'Europa de l'Est amb 18 detencions de membres de diverses bandes de lladres extremadament violents i molt ben equipats que operaven arreu de l'Estat. El govern català creu que aquestes bandes són un fenomen transitori que no ha arrelat, tot i que preocupa que els delinqüents instal·lats aquí en prenguin exemple.

Actualitzat

La policia ha detingut 18 ciutadans albanokosovars integrants de diverses bandes de lladres. Els delinqüents, detinguts aquest mes de maig, han assaltat una vuitantena de xalets i naus industrials per tot el territori espanyol. Eren persones extremadament violentes i actuaven molt ben equipats.

Treballaven en grups de 3 a 6 persones que cometien els atracaments després d'analitzar la seguretat i les circumstàncies de les propietats que assaltaven. A més, utilitzaven mètodes i material de guerra, segons han explicat fonts policials.

Els grups vigilaven a fons els seus objectius i fins i tot havien entrat a robar a xalets que en aquells moments estaven ocupats. La policia també ha explicat que si trobaven resistència, podien ser molt perillosos. Els detinguts tenien una infraestructura molt important, tant d'allotjaments com de vehicles, a més de material especialitzat i documentació falsa.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut