Barcelona

La policia desarticula una xarxa de falsificació de productes de marca

La Policia i la Guàrdia Urbana han detingut en una operació conjunta 14 presumptes membres d'una xarxa dedicada a la falsificació i venda de gènere de marca. Segons la policia, haurien falsificat roba, rellotges, bolígrafs i sabatilles esportives per valor de 14 milions d'euros. En l'operació s'han confiscat 8.700 peces de roba, 5.300 rellotges, 41.000 bolígrafs, 1.000 sabatilles esportives i 410 articles de marroquineria. Per al transport del material requisat la policia ha necessitat tres camions.

Actualitzat

La investigació, que es va iniciar fa uns mesos, ha permès identificar, localitzar i detenir els membres d'una organització dedicada a la distribució, venda i comercialització de peces de diverses marques comercials per tot Catalunya, que havien estat copiades en disseny i marca.
 
Presumptament aquesta organització desarticulada, integrada principalment per dos clans familiars algerians i marroquins, operava des del carrer Princesa de Barcelona i els seus voltants. Des d'allà distribuïa grans quantitats de roba falsa per tot Catalunya, especialment a venedors ambulants i a zones costaneres turístiques.

Segons la policia, els detinguts, entre els quals figuren els caps de l'organització, confeccionaven gènere com camises, samarretes i pantalons de gairebé totes les marques comercials conegudes, i les distribuïen a un preu molt baix respecte a l'original.

Anar al contingut